Menu

EverPresent is een one-stop solution eventbureau met enthousiaste professionals gespecialiseerd in het organiseren van onvergetelijke evenementen en brand activation.

Onze missie: ‘ever-present’ zijn tijdens het volledige organisatie-traject van jouw event, gaande van de vraag tot de creatieve fase, de follow-up en de uiteindelijke productie- en eventdag(en). We behouden het overzicht en hebben aandacht voor de fijnste details. Deze totaalaanpak zorgt voor geruste klanten.

Mensen en merken samenbrengen, offline, dat passioneert ons. Let’s go the extra mile om jouw merk er te laten uitspringen: vertel ons waar je merk voor staat, wij verstaan de kunst te inspireren en magie te creëren. Steeds met zin voor realiteit en afgestemd op jouw wensen en budget.

Met ons ervaren, meertalig team schakelen we snel & efficiënt, zowel lokaal als internationaal. We kunnen rekenen op een topnetwerk van leveranciers en varen met deze die het best bij jullie als klant passen. Zo zetten we jullie in automatische piloot richting een eindresultaat boven ieders verwachting.

Zoals het leven een collage van unieke en verbluffende belevingen is, zo zijn wij pas tevreden wanneer we onze klanten ervaringen bezorgen die nazinderen en spontaan doorverteld worden.

Challenge ons voor jullie volgend event hoofdstuk. We kijken ernaar uit het samen te schrijven!

Meet the team

positive thinkers & event creators

General Management
Hans De Smedt
rechttoe rechtaan
swimming & winning
realist
Project Management
Alexis Brabant
plichtsbewust
ball is life
bourgondiër
Project Management
Lieselot Boelens
proactief
sipping coffee all day
dynamisch
Project Management
Nathalie Winderickx
goedlachs
hart op de tong
supermom
Event Production
Kristof Demuys
trouw
duizendpoot
aimabel
Event Production
Filip Geirnaert
kordaat
master of celebration
carpe diem